Aktuális

Modell fotózás


Fényképeimmel magas színvonalon, trendeket követve, embereket, hangulatokat, egyéniségeket mutatok meg. Pontosan erre lesz szükséged, ha úgy döntesz, dolgoznál vagy csak kipróbálnád magad a divat világában

Célom, hogy olyan képeid legyenek, amelyekkel divat és glamour területen egyaránt dolgozhatsz, amiket itthon és külföldön is pénzt kereshetsz, nem csak barátodnak, barátnődnek, de a szakmának, ügynökségeknek is megmutathatsz.

Igényeid alapján profi sminkes, fodrász, stylist is rendelkezésedre állnak. A képek készülhetnek a szabadban, stúdióban, vagy beltéri luxus enteriőr helyszíneken. A kiválasztott legjobb képeket címlap minőségben retusálva adom át.

A fotózás díjáról és menetéről  levélben vagy telefonon tájékozódhatsz, ugyanis az a mindenkori egyéni igények alapján módosulhat. További képek itt.

Aktuális

Esküvői fotózás

 

Szeretnéd, ha a boldog pillanatok nem csupán emlékek maradnának?
Bízd az élmények megörökítését profi fotográfusra, aki nem marad le semmiről, hogy aztán ti is, újra, bármikor átélhessétek őket.


Az esküvői fényképezés a fotográfia egy speciális ága, melyben a riporterek gyors reagálása, magabiztos helyzet felismerése keveredik egy divatfotós érzékenységével és stílusvilágával. Ideális esetben ez testesíti meg a "légy jelen mindenhol, észrevétlenül" elvet.

A jó képek mesélnek. Nem csupán aktuális helyzetet, sokkal inkább történetet. Az ily módon két dimenzióba sűrített hangulatot végül a képeket szemlélők élik újra.
Az átadott képek kérésre felölelik a nap minden fontosabb pillanatát. Jelen vagyok a készülődéstől a buli kifulladásáig.

Amennyiben kérésed, elképzelésed volna, oszd meg velem, ötleteljünk együtt.
Referenciámat megtalálod a folyamatosan frissülő esküvő menüpont alatt, illetve facebookon.

Küldj egy e-mailt az esküvőd dátumáról, elképzeléseitekről, hogy árajánlatot adhassak számotokra, és egyeztezhessünk a részletekről!